GTB TRAVEL SINCE 2016

Selamat Datang Ke :

GTB TRAVEL

Alami Keindahan Sabah, Terokai Sabah Bersama Kami.

Tempat Menarik

Menjadi Tarikan Ramai

Bandar di Sabah adalah jendela menuju perpaduan budaya yang hidup, dengan pasar-pasar sibuk, arsitektur yang memukau, dan keramahan penduduk yang tak terbatas.

Keindahan Sabah

Yang Tak Dapat Dilupakan

Keindahan Sabah melampaui kata-kata, dengan hutan hujan yang rimbun, pantai berpasir putih yang menakjubkan, dan gunung-gunung megah yang memeluk langit biru

Tempat Menarik

Menjadikan Tarikan Ramai

Bandar di Sabah adalah jendela menuju perpaduan budaya yang hidup, dengan pasar-pasar sibuk, arsitektur yang memukau, dan keramahan penduduk yang tak terbatas.

Keindahan Sabah

Yang Tak Dapat Dilupakan

Keindahan Sabah melampaui kata-kata, dengan hutan hujan yang rimbun, pantai berpasir putih yang menakjubkan, dan gunung-gunung megah yang memeluk langit biru

Kami Menawarkan

PAKEJ TERBAIK

KK KUNDASANG & ISLAND

4 HARI 3 MALAM

HARGA TERMASUK :

🏨 HOTEL
  ⏩ 1 Night Kundasang
  ⏩ 2 Night Kota Kinabalu
🚘TRANSPORTATION WITH DRIVER
💰ENTRANCE FEES
🗺️SERVICE GUIDE
JADUAL PERJALANAN

PAKEJ KOTA KINABALU

3 HARI 2 MALAM

HARGA TERMASUK :

🏨 HOTEL
  ⏩ 1 Night Kundasang
  ⏩ 1 Night Kota Kinabalu
🚘TRANSPORTATION WITH DRIVER
💰ENTRANCE FEES
🗺️SERVICE GUIDE
JADUAL PERJALANAN

KOTA KINABALU & ISLAND MANUKAN

3 HARI 2 MALAM

HARGA TERMASUK :

🏨 HOTEL
  ⏩ 1 Night Kundasang
  ⏩ 2 Night Kota Kinabalu
🚘TRANSPORTATION WITH DRIVER
💰ENTRANCE FEES
🗺️SERVICE GUIDE
JADUAL PERJALANAN
MAHU GUNA KERETA SEWA, TAPI TAK TAHU NAK SEWA DIMANA?

JANGAN RISAU KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN
KERETA SEWA

JANGAN RISAU KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KERETA SEWA

Kereta Sewa

YANG KAMI TAWARKAN

NISSA URVAN NV350

Daripada

RM 350 Sehari

Toyota Vellfire

Daripada

RM 750 Sehari

Toyota Fortuner

Daripada

RM 550 Sehari

Toyota Alphard

Daripada

RM 750 Sehari

Hyundai Starrex

Daripada

RM 550 Sehari

Proton X70

Daripada

RM 380 Sehari

Proton X50

Daripada

RM 350 Sehari

Perodua Alza 2022

Daripada

RM 250 Sehari

Perodua Aruz

Daripada

RM 240 Sehari

Perodua Alza 2021

Daripada

RM 190 Sehari

Proton Persona

Daripada

RM 170 Sehari

Proton Saga 2022

Daripada

RM 130 Sehari

Perodua Bezza 2021

Daripada

RM 130 Sehari

Perodua Axia 2021

Daripada

RM 120 Sehari

Menampilkan Kegembiraan

PELANGGAN-PELANGGAN KAMI

Hi boss, ni review jujur dari saya hahaha, thank you boss sebab bagi layanan terbaik kepada saya sekeluarga. Kitorang memang puas hati sangat sangat dengan pakej yang disediakan. Yang terbaiknya takde satu pun tempat terlepas pergi, semuanya ada macam dalam jadual perjalanan. Apa2 pun GTB Travel Tour memang terbaik!! Saya akan guna khidmat boss lagi next time.
Glorial
Kontraktor
Hi boss, ni review jujur dari saya hahaha, thank you boss sebab bagi layanan terbaik kepada saya sekeluarga. Kitorang memang puas hati sangat sangat dengan pakej yang disediakan. Yang terbaiknya takde satu pun tempat terlepas pergi, semuanya ada macam dalam jadual perjalanan. Apa2 pun GTB Travel Tour memang terbaik!! Saya akan guna khidmat boss lagi next time.
Glorial
Kontraktor
Assalamualaikum encik, terima kasih ya sebab sudah berikan servis yang terbaik. Staff encik sangat peramah dan bagus dalam memberikan penerangan terbaik setiap kali tiba di satu destinasi. Selain dari berjalan jalan, kami juga dapat knowledge terutamanya tentang makanan dan culture orang sabah, memang seronok sangat! Terima kasih ya, jujur saya memang sangat berpuas hati dengan pakej yang tuan sediakan. Insyaallah saya akan recommend dan racun kawan kawan saya untuk guna servis tuan.
Sari
Model

Kekal Berhubung

HUBUNGI KAMI

Hubungi Kami

+60 13-439 5170

Whatsapp Kami

+60 14-854 9892

E-mel Kami

admin@gtbtraveltour.com

BERMINAT?

TEMPAH SEKARANG

& NIKMATI PERCUTIAN ANDA

Mengembara Tanpa Batasan, Pengalaman Tiada Tandingan!

Copyright © 2023 GTB Travel | Developed by Cloudswired Technologies

Hari Pertama :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI PERTAMA
⏩PICK UP AIRPORT
⏩LUNCH
⏩RUMAH TERBALIK
⏩JAMBATAN GANTUNG TAMPARULI
⏩PASAR NABALU
⏩CHECK IN HOTEL
⏩DINNER

Hari Kedua :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KEDUA
⏩DAIRY FARM
⏩FISH MASSAGE
⏩LUNCH
⏩COSPLAY KUNDASANG
⏩PASAR TANI KUNDASANG
⏩CHECK IN HOTEL
⏩DINNER

Hari Ketiga :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KETIGA
⏩PICK UP HOTEL
⏩TRANSFER TO JETTY
⏩VISIT MANUKAN ISLAND
⏩LUNCH
⏩TANJUNG ARU BEACH
⏩DINNER SEAFOOD

Hari Keempat :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KEEMPAT
⏩YAYASAN SABAH
⏩MASJID TERAPUNG LIKAS
⏩MUZIUM SABAH
⏩JAMILAH JEWELRY
⏩LUNCH
⏩PASAR PHILIPINO
⏩COCOA KINGDOM
⏩KEK LAPIS
⏩TRANSFER AIRPORT

Hari Pertama :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI PERTAMA
⏩BREAKFAST/LUNCH
⏩RUMAH TERBALIK
⏩JAMBATAN GANTUNG TAMPARULI
⏩PASAR NABALU
⏩CHECK IN HOTEL

Hari Kedua :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KEDUA
⏩CHECK OUT
⏩COSPLAY KUNDASANG
⏩DAIRY FARM
⏩FISH MASSAGE
⏩LUNCH
⏩PASAR TANI KUNDASANG
⏩BACK TO KK CHECK IN HOTEL KK
⏩DINNER SEAFOOD

Hari Ketiga :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KETIGA
⏩CHECK OUT
⏩JAMILAH JEWELRY
⏩PASAR PHILIPINO
⏩YAYASAN SABAH
⏩MASJID TERAPUNG LIKAS
⏩LUNCH
⏩MUZIUM SABAH
⏩COCO KINGDOM
⏩PANTAI TANJUNG ARU
⏩TRANSFER AIRPORT

Hari Pertama :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KETIGA
⏩BREAKFAST/LUNCH
⏩RUMAH TERBALIK
⏩JAMBATAN GANTUNG TAMPARULI
⏩PASAR NABALU
⏩CHECK IN HOTEL

Hari Kedua :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KEDUA
⏩CHECK OUT
⏩COSPLAY KUNDASANG
⏩DAIRY FARM
⏩FISH MASSAGE
⏩LUNCH
⏩PASAR TANI KUNDASANG
⏩BACK TO KK CHECK IN HOTEL KK
⏩DINNER SEAFOOD

Hari Ketiga :

AKTIVITI-AKTIVITI HARI KETIGA
⏩CHECK OUT
⏩TRANSFER TO JETTY
⏩VISIT MANUKAN ISLAND
⏩BACK TO JETY KK
⏩LUNJAMILAH JEWELRYCH
⏩PASAR PHILIPINO
⏩YAYASAN SABAH
⏩MASJID TERAPUNG LIKAS
⏩LUNCH
⏩MUZIUM SABAH
⏩COCO KINGDOM
⏩PANTAI TANJUNG ARU
⏩TRANSFER AIRPORT